Crap la cuptor

de Irina in Crap / Caras, 28 Apr 2009 | 12081 vizualizari

 

Duminica a fost al meu sot iar la pescuit! In Piata Moghioros, desigur...Asa ii place lui sa spuna!
A venit cu doi crapi frumosi pe care i-am aruncat direct in tava. Mai frumos a fost ca nici nu a trebuit sa pregatesc eu pestele ci...musafirii! Sa va mai spun ce delicios a fost? Ne-am lins pe degete.

Mie nu mi-a mai ramas altceva de facut decat sa va povestesc si voua:

 

INGREDIENTE

  • 2 crapi
  • 2 cepe
  • 2 ardei capia
  • ardei iute
  • cateva rosii
  • usturoi
  • cateva frunze de dafin
  • verdeata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

Am crestat crapii si i-am asezat in tava. Am pus deasupra ceapa taiata, usturoiul, ardeii capia, ardeiul iute, foile de dafin si rondele de rosii. In plus am mai adaugat fasii de ardei copt. Am presarat verdeata pe deasupra, am stropit cu ulei, vin alb demisec, dupa care am pus tava in cuptorul incins deja cam o ora si jumatate. 

Am lasat pestele pana s-a patruns bine, verificand din cand in cand si stropindu-l cu zeama din tava.

Iata ce a iesit:

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

12.05.2009, 18:19

waw...vreau si eu....arata fantastic...eu sunt inebunita dupa peste insa acasa la mine sotul nu prea bate cu el...asa ca fac foarte rar

mihaelar63 1

27.01.2010, 12:36

daca vad peste si rosu..... ce ai tu acolo nu mai are nici o sansa sa fie mancat de altcineva .

Irina 1

03.02.2010, 22:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Caras cu sos de roşii şi măsline la cuptor